Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af ydelser på www.klarservice.dk
www.klarservice.dk ejes af Klar service, CVR-nr. 43130722, adresse Gubsøtoften 21, 8600 Silkeborg, tlf. 22408117, e-mailadresse kn@klarservice.dk.

Aftalerne indgås på dansk.


Vask med rentvandsanlæg:

Vask med rentvandsanlæg kan der i opstartsfasen 1-3 gange kunne se små aflejringer på vinduerne. Det skyldes film af skidt, snavs og gamle sæberester, der sidder på glasset og rammen. Vi gør vores bedste for at fjerne det meste.

 

Betalingsbetingelser 

Betaling skal ske senest 5 dage efter hvert besøg. Der opkræves et rykkergebyr på 100 kr. ved overskridelse af betalingsfristen. 

Reklamation

Skulle der mod forventning være noget du ikke er tilfreds med, skal du kontakte os hurtigst muligt. Dog senest tre dage efter vores besøg. Hvor efter vi finder en løsning. Vi fraskriver os ethvert ansvar om ridser i ruder eller karme/lister, da det ikke kan konstateres. Om ridser var der inden vask. 

Opsigelse af aftale 

Opsigelse skal ske 5 dage før næste aftale. Skriftligt til: kn@klarservice.dk

Prisregulering 

klar service forbeholder sig retten til, at regulere priserne. Vil det blive varslet minimum 1 måned før. 

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en opgave. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.