Tænger dine fliser til en rens, for flisepest, mos, eller alger?

rensning af fliser

Få dine fliser til at se nye ud igen!

Hos Klar service renser vi fliser med professionel udstyr. Så er dine fliser blevet lidt kedelige at se på, eller har de fået flisepest, mos i sprækkerne. 

Vi tilbyder fliserens og algebehandling af fliser i hele Midtjylland. Når vi er færdige med rens af dine fliser, kommer vi forbi en anden dag. For at give dine fliser en effektiv imprægnering. Grunden til vi skal komme forbi 2 dage er at fliser skal kunne nå at tørre ellers binder imprægneringen ikke til fliserne. 

Hvordan behandler vi dine fliser?

Vi starter med at få flyttet alle ting væk fra fliser, hvis i ikke selv har hjulpet med det. Hvilket vi sætter meget stor pris på :)

Så får vi dem renset grundigt af med vores professionel udstyr. Vi sørger altid for at få alt skidt, mos og flisepest af dine fliser. Bagefter får fliserne en effektiv algebehandling, så vi får alt med. 

Imprægneringen af fliserne

Efter vi har fået renset fliserne, kommer vi forbi igen efter nogle dage. For at få dine fliser imprægneret. 

Imprægneringen er for at beskytte dine fliser og gøre dem mere modstandsdygtige. Så du kan nyde synet af flotte fliser hver dag! 

Sand

Efter vi har fået renset dine fliser og fået givet dem imprægnering. Skal der lidt sand til. Da vi spuler lidt op mellem fliserne, når vi renser dem. Vi kan godt levere sandet, når vi kommer og imprægner fliserne. Forhør dig hvis vi skal levere flise sand hjem til dig!

FØR

EFTER

Kontakt os for uforpligtende tilbud, vi svarer hurtigst muligt!Vores priser på flise rens og imprægnering


Flise rens og imprægnering

49,- PR m2

Dog minimum 3000,-

Kun flise rens

35,- PR m2

Dog minimum 2000,-

Imprægnering

25,- PR m2

Dog minimum 2000,-

Sand

Spørg for pris


Fast abonnent 

8,- PR m2

Dog minimum 500,-

Husk du kan opnå rabat ved at være kunde ved os i forvejen, eller naborabat!

Få hele 10% 

Fast abonnent/årlig vedligehold

Et årlig vedligehold af fliser. Efter vi har renset dine fliser anbefaler vi at du får udført et årlig vedligehold. Det betyder vi kommer forbi en gang om året og får gjort klar til havemøblerne kan komme ud. Få helt rene fliser, som i kan nyde hele sommeren.